Kloakmester i Holbæk & Odsherred

Erfaren og autoriseret kloakmester til tjeneste

Velkommen til Anlæg og Havedesign, hvor vi tilbyder professionel og pålidelig kloakservice i Holbæk og Odsherred-området. Vores autoriserede kloakmester, Morten, er en erfaren og dedikeret ekspert, der står klar til at hjælpe dig med alle typer kloakproblemer.

Kloakproblemer? Vi har den nødvendige ekspertise til at løse dem!

Vi tilbyder en bred vifte af kloakserviceydelser, herunder kloakrenovering, kloakreparation og kloakinspektion, og vores autoriserede kloakmester sikrer, at alle opgaver udføres med den højeste kvalitet og ekspertise. Vi er stolte af vores konkurrencedygtige priser og bestræber os på at opretholde en høj kundetilfredshed ved at sikre, at vores kunder modtager en pålidelig og effektiv løsning, der opfylder deres behov.

Undgå problemer med din kloak – Vælg en autoriseret kloakmester

Det er lovpligtigt at anvende autoriseret hjælp, når kloakken ikke virker. Det skyldes, at arbejdet skal gøres ordentligt, og en autorisation blåstempler kloakmesteren, så både Sikkerhedsstyrelsen og kunder ved, at han har den rette uddannelse og kvalitetsniveau til at udføre kloakarbejdet.

Kloakmester med sikkerhed, kvalitet og effektivitet i højsædet!

En autoriseret kloakmester er desuden den eneste, som kan søge om tilladelse til at drive virksomhed. Det har vi, og vi har drevet virksomhed i mange år og er derfor erfarne inden for både velkendte og nye former for kloakarbejde.

Du kan derfor være sikker på, at når vi laver kloakarbejde for dig, er det lavet med sikkerheden for øje, de rette metoder og værktøjer samt et højt, effektivt tempo.

Vi tilbyder hjælp med mange opgaver

Kloakarbejde er et stort arbejdsområde, og vi varetager mange af de vigtigste opgaver: Vi arbejder dagligt med både private boliger, sommerhuse og offentlige bygninger.
Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende opgaver:

  • Kloakering: etablering, udskiftning og vedligeholdelse af afløbssystemer og kloakrør
  • Service af kloak: Har du brug for at serviceret din kloak, kan vi hjælpe dig. Det sker enten ved en fælles aftale om jævnlig service eller en enkelt bestilling.
  • Akut kloakservice: Har du brug for kloakservice med det samme, står vi klar til at hjælpe dig
  • Inspektion af kloak – Dog tilbyder vi ikke Tv-inspektion
  • Etablering af dræn og nedsivningsanlæg – herunder faskiner og omfangsdræn
  • Opsætning af rottespærre – til både private og offentlige boliger
  • Slamsugning: Vi har kontakt til mange lokale slamsugerfirmaer, hvis du har brug for en slamsuger

Vi er dedikeret til at levere en hurtig og pålidelig service til vores kunder. Vores team er altid tilgængeligt og kan rykke ud til din adresse i Holbæk og Odsherred-området hurtigt. Vi forstår, at kloakproblemer kan opstå når som helst, og derfor tilbyder vi også akut kloakservice døgnet rundt.

Få en konkurrencedygtig pris på din kloakservice hos os!

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores kloakservice, som afhænger af opgavens omfang. Du kan derfor trygt kontakte os for at få et tilbud på den ønskede kloakservice, og vi garanterer en fair og transparent pris, som passer til dit budget.

Kontakt din lokale kloakmester i Holbæk og Odsherred i dag

Vi udfører primært kloakarbejde i Odsherred / Holbæk området.
For mere information, kontakt Morten på tlf: 40 30 01 30 eller send en mail til info@ahhave.dk for et uforpligtende tilbud.