Kloakmester i Holbæk & Odsherred

Erfaren og autoriseret kloakmester til tjeneste

Hos Anlæg og Havedesign har vi vores autoriserede kloakmester, Morten, til at hjælpe dig, hvis du oplever problemer med kloakken. Det er lovpligtigt at anvende autoriseret hjælp, når kloakken ikke virker. Det skyldes, at arbejdet skal gøres ordentligt, og en autorisation blåstempler kloakmesteren, så både Sikkerhedsstyrelsen og kunder ved, at han har den rette uddannelse og kvalitetsniveau til at udføre kloakarbejdet. En autoriseret kloakmester er desuden den eneste, som kan søge om tilladelse til at drive virksomhed. Det har vi, og vi har drevet virksomhed i mange år og er derfor erfarne inden for både velkendte og nye former for kloakarbejde. Du kan derfor være sikker på, at når vi laver kloakarbejde for dig, er det lavet med sikkerheden for øje, de rette metoder og værktøjer samt et højt, effektivt tempo.

Vi tilbyder hjælp med mange opgaver

Kloakarbejde er et stort arbejdsområde, og vi varetager mange af de vigtigste opgaver: Vi arbejder dagligt med private boliger, sommerhuse og offentlige bygninger. Prisen på ydelserne er forskellige afhængig af opgavens omfang; dog er de altid konkurrencedygtige. Vi kan hjælpe dig med følgende opgaver:

  • Kloakering: etablering, udskiftning og vedligeholdelse af afløbssystemer og kloakrør
  • Service af kloak: Har du brug for at serviceret din kloak, kan vi hjælpe dig. Det sker enten ved en fælles aftale om jævnlig service eller en enkelt bestilling.
  • Akut kloakservice: Har du brug for kloakservice med det samme, står vi klar til at hjælpe dig
  • Inspektion af kloak – Dog tilbyder vi ikke Tv-inspektion
  • Etablering af dræn og nedsivningsanlæg – herunder faskiner og omfangsdræn
  • Opsætning af rottespærre – til både private og offentlige boliger
  • Slamsugning: Vi har kontakt til mange lokale slamsugerfirmaer, hvis du har brug for en slamsuger

Kontakt os i dag og hør mere

Vi udfører primært kloakarbejde i Odsherred / Holbæk området.
For mere information, kontakt Morten på tlf: 40 30 01 30 eller send en mail til info@ahhave.dk.