Havetegning – starten på din drømmehave

Her hos Anlæg & Havedesign er vi stolte af, at vi tilbyder havetegninger til både private og erhverv i Odsherred, Holbæk og omegn. Det er en helt grundlæggende del af vores DNA, at vi kan tilbyde vores kunder komplette løsninger – fra havetegning til slutresultat. Det vil sige, at du som kunde ikke behøver at hyre en masse forskellige samarbejdspartnere ind over det samme projekt.

Har du brug for hjælp til haven?

Vi hjælper gerne – uanset opgavens omfang. Vi står hellere end gerne for hele processen, og på trods af – eller snarere i kraft af – at vi er en mindre virksomhed har vi både en bred faglighed, stor erfaring og en personlig og professionel tilgang til vores arbejde. Med en havetegning fra os har du og din familie mulighed for at få realiseret jeres drømmehave. En havetegning er oplagt, hvis I lige har købt eller bygget nyt hus, hvor haven trænger til en kærlig hånd, eller hvis jeres have skal gøres nemmere at passe.

Få et uforpligtende tilbud havetegning

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om vores havetegninger eller -skitser. Vi kommer hellere end gerne ud på et havebesøg, så vi sammen kan snakke om dine idéer og forventninger til, hvordan din drømmehave ser ud. Vi har tidligere hjulpet en masse kunder i Odsherred, Holbæk samt omegn. Nethe kan træffes på telefon 22 19 11 33 eller e-mail info@ahhave.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!