Fældning af træer i Holbæk & Odsherred

Når effektivitet og grundighed går hånd i hånd

Leder du efter en kompetent og troværdig samarbejdspartner til fældning af træer i Odsherred, Holbæk og omegn, er du kommet til det rette sted. For her hos Anlæg & Havedesign har vi nemlig mange års erfaring med træfældning, og vores kundekreds tæller alt fra privatpersoner til erhvervskunder.

Personlig og pålidelig professionalisme

Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og med vores store arsenal af topmoderne og specialiserede maskiner er vi både effektive og grundige – på én og samme gang. Vi er naturligvis fuldt forsikrede, hvis det usandsynlige uheld skulle være ude. Vi gør nemlig en dyd ud af at gøre vores forarbejde ordentligt – uagtet opgavens karakter og omfang. Vi oplærer grundigt selv vores dygtige, dedikerede og ansvarsfulde medarbejdere, hvilket er din sikkerhed for, at din opgave bliver løst til ug med kryds og slange. Når vi påtager os en træfældningsopgave har vi altid sikkerheden i højsædet. Du som kunde skal derfor ikke være nervøs for de omliggende bygninger eller naboers huse skulle komme til skade.

Det er alfa og omega for os, at vores kunder er tilfredse og føler sig set og hørte. I kraft af at vi er en mindre virksomhed, hvor vi er inde over alle dele af processen, sikrer vi netop, at du hos os altid kan regne med pålidelig, personlig og professionel fældning af træer. Vi gør meget ud af at efterlade området så pænt som muligt, ligesom vi selvfølgelig kan skære stammer op, så du selv kan bortkøre eller flække dem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fældning af træer

Har du spørgsmål omkring fældning af træer, eller er du interesseret i at høre om dine muligheder for et samarbejde, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen skal snakke om opgavens omfang og herefter vil vi komme med et uforpligtende tilbud på træfældning. Priserne på træfældning er ikke faste, da det afhænger af opgavens størrelse. Skriv til os på info@ahhave.dk eller ring til Morten på 40 30 01 13 allerede i dag. Vi har før hjulpet en masse kunder med fældning af træer i områderne Holbæk, Odsherred samt omegn. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stubfræsning…